Tervetuloa varaamaan Uudenkaupungin venepaikkoja ja talvisäilytyspaikkoja!

Venepaikkojen varaus kesälle 2019 on alkanut 15.1.2019. Vapaita venepaikkojen voi varata veneilykauden loppuun asti.

Talvisäilytyspaikkojen varaus kaudelle 2019-2020 alkaa 19.8.2019. Vapaita paikkoja voi varata maaliskuun loppuun asti.

Valitse Vapaat paikat -listasta sopiva venepaikka. Paikkoja voidaan rajata syöttämällä oman veneen leveys ja/tai syväys. Venesatama-alueiden syvyystiedot ovat viitteellisiä.
Kartalta valittu paikka näyttää kohteen listalta. Siirry tekemään varaus napsauttamalla listan linkistä.

Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta. Jos olet varannut paikan tämän palvelun kautta jo viime vuonna, tulee sinun uudelleenvarataksesi paikkasi vain kirjautua sisään, tehdä varaus ja hoitaa varausmaksu. Kirjautuneena näet omat varauksesi tästä. Venepaikan uudelleenvarauksen ohjevideon voit katsoa tästä.

Mikäli käytät palvelua ensimmäistä kertaa ja haluat uudelleenvarata viimevuotisen paikkasi, tulee sinun ensin luoda uusi käyttäjätunnus, aktivoida tunnuksesi palvelun lähettämästä sähköpostiviestistä ja kirjautua sisään. Kirjautuessasi palveluun valitse 'Puuttuuko tästä varauksesi?' ja jatka uudelleenvarausta palvelun ohjeiden mukaan. Jos haluat tehdä uudelleenvarauksen yrityksen nimissä, tulee sinun olla yhteydessä venepaikkojen asiakaspalveluun.

Paikkavaraus tulee ensisijaisesti maksaa verkkomaksuna, mutta maksun voi tarvittaessa hoitaa myös laskulla tai käteisellä/maksukortilla Yhteispalvelupiste Passarissa. Maksuaikaa verkkomaksuvaihtoehdossa on 4 tuntia varauksen tekemisen aloituksesta. Jos valitset maksutavaksi laskun, lisätään varausmaksuun 5 €:n laskutuslisä.

Veneen omistaja on itse velvollinen huolehtimaan siitä, että venepaikka soveltuu hänen veneelleen syväyksen, leveyden, pituuden ja korkeuden suhteen.

Ohjeet uuden paikan varaamiseksi voit katsoa kätevästi tästä ohjevideosta tai lukea täältä.

Paalupaikka
Poijupaikka
Aisapaikka
Kylkipaikka
Kävelyaisapaikka

Vapaiden venepaikkojen selailu

m
m
m

Vapaat paikat